Wie zijn wij?

Lies 

Hallo, ik ben Lies, 40 jaar oud en een gedreven kinderverzorgster. In 2012 heb ik, samen met mijn moeder, Huisje Karnuffel opgericht. Binnen Huisje Karnuffel sta ik zowel in voor de dagelijkse verzorging van onze 'Karnuffeltjes' als met al het financiële en administratieve dat bij de kinderopvang komt kijken.

Al van kinds af aan ben ik gepassioneerd door baby'tjes en was het mijn droom om met kleine kinderen te werken in mijn eigen kinderopvang. In 2004 studeerde ik succesvol af als kinderverzorgster. Nadien volgde ik nog een jaar leefgroepwerking om me te specialiseren in kinderen met een beperking. 

Eenmaal afgestudeerd begon ik vol goede moed als kinderverzorgster te werken. Na 3 jaar besloot ik op zelfstandige basis te gaan werken (dit bij 2 kinderdagverblijven gedurende 4 jaar). Toen besloot ik om mijn droom waar te maken en zo is, in januari 2012, Huisje Karnuffel opgestart. Ik deed mijn job altijd al graag, maar sinds Huisje Karnuffel beleef ik het nog veel intenser, doe ik het nog meer met hart en ziel en kan ik me niets anders meer inbeelden.

In 2020 werd ik ook zelf mama van een dochtertje, Lilou. 

Nisaba 


Hallo allemaal, Ik ben Nisaba , ik ben 27 jaar oud en afkomstig uit Syrië ( In België sinds 2018).  Ik heb 2 oudere zussen waardoor ik al enkele neefjes en nichtjes heb. In België heb ik via volwassenenonderwijs de opleiding  kinderbegeleidster gevolgd. Mijn stage deed ik bij Huisje Karnuffel en ik had geluk! Eens ik mijn diploma had, mocht ik in Huisje Karnuffel blijven.

 Ik hou heel erg veel van mijn job. Ik speel graag met de kinderen, begeleid graag activiteiten en hou ervan om hen te stimuleren in hun ontwikkeling. Het is zo mooi om kinderen stappen te zien maken in hun ontwikkeling en hen te zien groeien. ‘Zorgen voor’ zit in mijn bloed en bij Huisje Karnuffel kan ik mijn ‘warmte’ doorgeven door lekker te knuffelen met de kindjes.


Nahida

Hallo allemaal,


Ik ben Nahida, 29 jaar ( 1994) en ik ben afkomstig uit Syrië. In 2018 kwam ik naar België, waar ik na een tijdje mijn man leerde kennen en waarmee ik intussen een zoontje van 2,5 jaar heb. 

Ik volgde in België de opleiding kinderbegeleider in de kinderopvang en startte mijn loopbaan bij Huisje Karnuffel in augustus 2023.


Ik hou van wandelen, boeken lezen en met mijn zoon bezig zijn.


Binnen mijn job hou ik ervan om activiteiten te doen met de kinderen. Zowel bewegingsactiviteiten als verhalen vertellen, dansen, zingen, en natuurlijk ook veel knuffelen.


Ik werk graag in Huisje Karnuffel en voelde me hier vanaf dag 1 thuis. Ik ben dankbaar dat ik in zo’n warm team terecht gekomen ben.

Kelly


Hallo, Ik ben Kelly, 34 jaar en woonachtig in Herent. 


Tijdens mijn tienerjaren werd ik reeds aangetrokken door kindjes, vandaar mijn keuze voor Kinderzorg . 


Mijn opleiding begeleider in de kinderopvang volgde ik bij CVO VOLT.  Zo ben ik bij Huisje Karnuffel terecht gekomen. Ik ben eerst begonnen met stage te lopen en sinds augustus 2023 kreeg ik de kans om te starten als een vast teamlid. 


In mijn vrije tijd ga ik al eens graag weg met vrienden en probeer ik ook 1x per week te sporten. 

Ik heb reeds 2 jaar ervaring met schoolgaande kinderen door te werken in een voor en naschoolse opvang. 


Wat kijk ik er naar uit om nog meer ervaring op te doen, en om zowel de ouders als de kindjes van Huisje Karnuffel beter te leren kennen en hen een leuke tijd te geven!

Sonia, moeder van Lies

In 2012 is Lies, samen met haar moeder Sonia, Huisje Karnuffel gestart. Sonia is in maart 2020 in vervroegd pensioen gegaan wegens risicopatiënt tijdens de Covid Pandemie. Echter blijft 'moeke' Sonia een vaste waarde binnen Huisje Karnuffel. Indien nodig staat zij ALTIJD paraat voor hulp, inspringen bij ziekte personeel, meehelpen bij feestjes, ... Sonia heeft uiteraard het juiste diploma op zak, de nodige ervaring, kent de Karnuffels , volgt nog steeds op regelmatige basis mee de nodige bijscholingen om in orde te zijn (en blijven) volgens de wetgeving waardoor ze altijd kan inspringen indien nodig. Kortom: Op 'moeke Sonia' kunnen wij altijd rekenen. 


Stagiaires:

We krijgen op regelmatige basis stagiaires van het 5e en 6e jaar verzorging van het Sint Angela Instituut te Tildonk over de vloer. De stagiaires doen activiteiten met de kinderen en helpen mee met de dagdagelijkse verzorging en huishoudelijke taken. Ook komen er regelmatig stagiaires van CVO Leuven. 

Samenwerkingen:

We werken samen met het ondersteuningsnetwerk voor kinderopvang Mentes. Er komt zowel een pedagogisch medewerker als een pedagogisch coach om ons te ondersteunen. (www.mentesvzw.be/)